Khutbah Basa Sunda

Jati Diri Sunda

Antara Panca Islam, Panca Sila Jeung Panca Wa

Ku Asep Hulwani* Panca Islam hartina rukun Islam anu lima anu jadi pondasina kaislaman, ngadeg jeung runtuhna kaislaman hiji jelema…

Read More »
Islam Kita

Khutbah ‘Idul Fitri: Tilu Ancaman anu Matak Ngahalangan Bisana Asup ka Syurga

أَلله‘ أَكْبَرْ ألله أكبَرْ ألله أكبَرْ ألله أكبَرْ ألله أكبَرْ ألله أكبَرْ ألله أكبَرْ ألله أكبَرْ ألله أكبَرْ لَااِلَهَ اِلاالله…

Read More »
Islam Kita

Khutbah Jum’ah : KADE ULAH KABENGBAT

Oleh: KH Deden H Muzhoffar Rois Syuriah MWC NU Kec Banjaran/ Pangasuh Pondok Pesantren Darul Hikam Banjaran Kab. Bandung خُطبَةُ…

Read More »
Islam Kita

Khutbah Jum’ah: Ruksakna Iman jeung Alam

  الْحَمْدَ للهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِيْنُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَعُوْذُ بِاللهِ مِنْ شُرُوْرِأَنْفُسِناَوَمِنْ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا. مَنْ يَهْدِ الله  فَلاَ مُضِلَّ لَهُ وَمَنْ يُضْلِلْ…

Read More »
Close